2019-10-22 09:26:44• hírek • Bede Emőke

Példaértékű összefogással siettek motorostársuk segítségére az Eagle Bikers tagjai

Múlt héten, csütörtök kora esti óráiban súlyos közlekedési baleset történt Kakszentmártonban, a vízművek közelében: egy személyautó a szabálytalan irányváltási manőver következtében összeütközött egy motorkerékpárral.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 66 éves szatmári férfi Volkswagenjével körültekintés nélkül fordult balra a folytonos vonallal határolt útszakaszon, melynek okán összeütközött egy, a szemközti sávon szabályosan érkező motorossal. A karambol következtében az 50 éves motoros, Roatis Vasile, azaz Laci súlyos sérüléseket szenvedett.


Nem sokkal a baleset után az Eagle Bikers motorosklub felhívást tett közzé, melyben arra kértek minden segítő szándékú személyt, hogy véradományával támogassa a férfi kolozsvári gyógykezelését. A segélykérés szerencsére nem maradt válasz nélkül: hétfő reggel tucatnyian tolongtak a vérközpont előterében, hogy vérükkel támogassák bajtársukat.



„Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ma csatlakozott hozzánk, és azoknak is, akik ezután fognak. Laci erős és folyamatosan harcol. Állapota stabil, jelenleg mesterséges kómában tartják a kolozsvári „Institutul Inimii” nevű kórházban, ahol hamarosan újabb ortopédiai műtéten fog átesni” – adta hírül Facebook-oldalán a motorosklub. A bejegyzésből kiderült, a súlyosan sérült férfinak három bordája és a bokája is eltörött, illetve számos más sérülése is van.


„Köszönjük mindenkinek, aki vért adott, de azoknak is, akik egy megosztással segítettek, támogattak minket vagy elmondtak egy imát Laciért” – olvasható az Eagle Bikers oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: